Στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για το 2020 βρέθηκε ο Ίλια Ίβιτς. Εκτός από τις ευχές στους παίκτες, τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο του Μάσιμο Καρέρα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τόνισε τη σημασία που έχει το νέο έτος για την ομάδα και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν επαγγελματισμό και να μην επηρεάζονται από όσα λέγονται ή γράφονται γύρω από μεταγραφικά ζητήματα.

«Καταλαβαίνετε ότι το 2020 είναι μια σημαντική χρόνια για την ΑΕΚ, θέλουμε να πάμε καλύτερα σε όλους τους τομείς και θέλω να ξεκινήσουμε δυνατά τον Γενάρη που είναι ένας καθοριστικός μήνας με φορτωμένο πρόγραμμα. Εκτός των άλλων, ξεκινάμε και στο Κύπελλο, που καταλαβαίνετε ότι αποτελεί βασικό στόχο για εμάς αυτήν τη σεζόν. Θέλω να είστε επαγγελματίες και να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στις υποχρεώσεις σας», είπε αρχικά ο Ίβιτς, σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ.

Και συμπλήρωσε: «Ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και είναι λογικό στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρετε, να γράφονται πολλά πράγματα. Δεν θέλω να σας αποσπούν την προσοχή. Πιστεύω ότι εδώ μέσα είμαστε άντρες και επειδή εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ, να ξέρετε ότι μπορεί να ισχύει για τον καθένα από εσάς, δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες και στα sites, αλλά θα το έχουμε πει εδώ μέσα πρώτα, πρόσωπο με πρόσωπο. Όποτε, δεν θέλω να επηρεάζεστε από ό,τι τυχόν μπορεί να γραφτεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας και δεν θέλω καν να σας απασχολεί τι μπορεί να γραφτεί».