Μεγάλες και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι διαιτητές έχουν αποφασίσει την άμεση και επ΄ αόριστον αποχή τους από τους αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές είχαν ανακοινώσει ότι θα προβούν σε αποχή την 18η αγωνιστική της Super League, όμως τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα έφεραν νέα δεδομένα.

Οι διαιτητές είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανεχτούν άλλη στοχοποίηση, όμως τα όσα έγιναν μετά το ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανεσσαλικό, όπου υπήρξαν ανακοινώσεις και δηλώσεις για τη διαιτησία, αλλά και η επίθεση με κροτίδες στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου προκάλεσαν τις νέες εξελίξεις.

Οι ρέφερι, λοιπόν, όπως αναφέρει το SDNA πρόκειται έως το βράδυ να στείλουν στη Super League την επιστολή όπου θα επισημοποιούν την επ΄ αόριστον αποχή τους, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 4-5/1, στο οποίο περιλαμβάνονται τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η αποχή αφορά και τους αγώνες Κυπέλλου.

Πλέον, το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ένα μπερδεμένο και κρίσιμο σταυροδρόμι με την κατάσταση να είναι σε οριακό σημείο. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και αναμένονται νέα επεισόδια εντός των επόμενων ημερών.