Όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφασίζει να διασκεδάσει, το κάνει στον υπερθετικό βαθμό. Πριν από λίγα βράδια βρέθηκε σε ντισκοτέκ του Μπουένος Άιρες, μαζί με τη σύντροφό του, Ρόσιο Ολιβέρα, την κόρη του Τζανίνα και τον γαμπρό του, Λουσιάνο Στρασέρα. Ήπιε πολύ και χόρεψε ακόμα περισσότερο. Όχι, όμως, τόσο, όσο να αισθανθεί ικανοποιημένος και πλήρης.

Η ώρα ήταν 7 το πρωί και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, «ψόφιος» από την κούραση, παρακαλούσε τον παλαίμαχο άσο να αποχωρήσει. Το μόνο που ήθελε ήταν να κλείσει τη ντισκοτέκ και να πάει για ύπνο. Καλύτερα, όμως, να έκανε τα… στραβά μάτια. Και αυτό γιατί ο – εμφανώς μεθυσμένος Ντιέγκο – πρώτα του ζήτησε ένα μισάωρο μουσικής ακόμα και έπειτα, μετά την επιμονή του ιδιοκτήτη, τον απείλησε με… λουκέτο.

«Θέλω μουσική για ακόμα μισή ώρα. Αν δεν βάλεις μουσική, θα σου το κλείσω το μαγαζί. Θα πάρω τηλέφωνο τον Μορένο (Γραμματέας Εμπορίου της Αργεντινής) που είναι φίλος μου και θα σου βάλει λουκέτο μέσα σε πέντε λεπτά. Καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω;», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Μαραντόνα.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως ο Μαραντόνα είχε καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με τους παρόντες, εκτός από τις απειλές, έβρισε τον ιδιοκτήτη του κέντρου, χρησιμοποιώντας φράσεις σεξουαλικού περιεχομένου.

Αν ο ιδιοκτήτης έκανε το χατίρι του Μαραντόνα δεν έγινε γνωστό, ωστόσο πληροφορίες που φτάνουν από την Αργεντινή θέλουν τη ντισκοτέκ να λειτουργεί ακόμα. Συνεπώς…

Πηγή: sport-fm.gr