Όχι μόνο δεν κάνει βήμα πίσω, αλλά ο Αλέξης Κούγιας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την κόντρα με μερίδα οπαδών, όπως τόνισε και ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Δευτέρα το απόγευμα. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και σύντομα και πάλι πρόεδρος όπως τόνισε και ο ίδιος, γνωστοποίησε πως θα υπάρξει επέμβαση των εισαγγελικών αρχών, ενώ θα υπάρξουν και τρις διαφορετικές έρευνες που θα σχετίζονται με το κλίμα που υπάρχει στην πόλη της Λάρισας.

Για τις εισαγγελικές αρχές ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε σχετικά: «οι εξαίρετοι δικαστικοί λειτουργοί Απόστολος Τζαμαλής, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών θα βοηθήσουν να “ξεβρωμίσουμε” όλο το τοπίο της Λάρισας».

Όσον αφορά τις έρευνες, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» επισήμανε πως θα έχουν να κάνουν με την εγκληματική όπως την ονόμασε, οργάνωση που απειλεί τον ίδιο και η οποία δημιουργεί επεισόδια στο γήπεδο. Με εκπομπές αθλητικού ραδιοφώνου στον οποίο και κατέθεσε αγωγή, ενώ η τρίτη θα αφορά τον παράνομο στοιχηματισμό.

«Αγκαλιάζει απαράδεκτες συμπεριφορές η Ερασιτεχνική»

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε και η Ερασιτεχνική, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αγκαλιάζει απαράδεκτες συμπεριφορές», ενώ στην συνέχεια και αφού πρώτα είπε πως η αστυνομία αδιαφορεί, έκανε λόγο για «αλήτες, εμπόρους ναρκωτικών και υποψήφιους δολοφόνους που δηλητηριάζουν ανήλικα στο γήπεδο».

«Απόφαση ζωής να μην φύγω ποτέ από την ΑΕΛ»

Όσον αφορά για το μέλλον του στην ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας ήταν ξεκάθαρος επισημαίνοντας πως: «είναι απόφαση ζωής να μην φύγω ποτέ από την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ μου έδωσε ποδοσφαιρική ευτυχία, ο γιος μου μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρός της, ενώ στόχος παραμένει μια ΑΕΛ ανοιχτή σε όλους χωρίς εκμεταλλεύσεις, αλλά και ένα γήπεδο όπου σε κάθε ματς θα στήνεται μια ποδοσφαιρική γιορτή», ξεκαθαρίζοντας πως θα επανέλθει στην προεδρία των Θεσσαλών μετά την αθώωσή του.

Πηγή: gazzetta.gr