Ο Σάκης Πρίττας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, όπως ανέφερε ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πανταζής στον ΑΡΗΣ FM 92.8:
«Ο Σάκης τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με την Εθνική ομάδα. Είχε μία άσχημη πτώση, η οποία του προκάλεσε κάκωση στο σημείο που ενώνεται ο ώμος με την κλείδα. Επήλθε η ρήξη συνδέσμων, αλλά το ευτυχές είναι ότι δε θα χρειαστεί χειρουργείο.

Ωστόσο, θα μείνει 3-4 εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση. Ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο παίκτης δεν θα προπονείται και θα πρέπει να έχει το χέρι του σε ακινησία.

Θα επανέλθει όταν δεν θα τον ενοχλεί καθόλου το χτύπημα. Αυτού του είδους οι κακώσεις σε παίκτες που δε χρησιμοποιούν τα χέρια, δεν χρειάζονται χειρουργείο, αλλά για την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να θέσει το χέρι του σε ακινησία».

«Ο Ρουίζ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά η άμεση ιατρική αντιμετώπιση έκανε καλό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί να τρέχει, αλλά είναι αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν αυτή θα συμβάλλει θετικά στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών:
«Η διακοπή του πρωταθλήματος και το ρεπό που ακολουθεί είναι “βάλσαμο” για τους ποδοσφαιριστές και ό,τι καλύτερο για την ξεκούρασή τους».

Πηγή: gazzetta.gr