Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με την Nova, η οποία θα προβάλει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, τα φιλικά προετοιμασίας (εκείνα που θα θεωρηθούν εμπορικά) και απομένει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τα εκτός έδρας ματς.

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την επιστροφή του οποίο στα κοινά του «Δικεφάλου», υπήρξε μεγάλη κινητικότητα σε πολλά μέτωπα.

Ένα από αυτά ήταν και η μετάδοση των παιχνιδιών της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Τα χρήματα που θα εισπράξουν οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με το «Goal News» αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ και έπειτα από διαπραγματεύσεις με τα δύο συνδρομητικά κανάλια, ήρθε η συμφωνία με την NOVA.

Όλο αυτό το διάστημα ο «Τίγρης» ασχολούνταν με την υπόθεση και χθες ο Γιώργος Ρόκκας προχώρησε τα διαδικαστικά.

Αν και η Ένωη θα αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία, οι οπαδοί της είναι πολλοί και ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας τους, από τη στιγμή που δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τώρα τα εκτός έδρας ματς, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού πρέπει πρώτα να καταρτιστούν οι όμιλοι και ενδέχεται να υπάρξει ατομική συμφωνία με κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ.

Ο κάθε αντίπαλος έχει τη δυνατότητα να κάνει μια ξεχωριστή συμφωνία με τον οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι.

Από την πλευρά της, η Nova έχει κάνει ήδη κάποιες με τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος και υπάρχει η πρόθεση να προκύψουν ξεχωριστές συμφωνίες για κάθε ένα από τα παιχνίδια που θα δώσει η «Ενωση» μακριά από το ΟΑΚΑ.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ασχοληθούν με το θέμα του χορηγού της φανέλας για την επόμενη σεζόν. Οι αξιώσεις της ΑΕΚ ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ και βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο εταιρείες, χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Πηγή: sport-fm.gr