Μία μεταγραφή που σίγουρα θα «ταράξει τα νερά» στην Αγγλία θέλει να πραγματοποιήσει η Νόριτς. Ο λόγος για τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα, τον οποίο οι άνθρωποι των «καναρινιών» προσπαθούν να κάνουν κάτοικο «Κάροου Ρόουντ».

Ο 30χρονος σκόραρε εννέα γκολ σε 27 συμμετοχές την περυσινή σεζόν στη Serie A, ωστόσο μετά την έλευση του Κάρλος Τέβες στο Τορίνο, ο έμπειρος στράικερ δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με το «Sportitalia», οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του Κουαλιαρέλα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με το «deal» να κλείνει κοντά στα 7,5 εκατομμύρια λίρες.

Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η τελική απόφαση του παίκτη, ο οποίος δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του στο «Νησί».

Η ομάδα του Κρις Χιούτον είναι αποφασισμένη να μπει δυναμικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Κουαλιαρέλα, θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Νόριτς μετά τους Ρίκι Φαν Χίνκελ και Νέιθαν Ρέντμοντ.

Πηγή: sport-fm.gr