Ένα όνομα που είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό αλλά διαψεύστηκε, ο Φλοράν Μαλούντα, φέρεται να είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν παίκτη-κράχτη, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο προσκήνιο βρέθηκε και ο Σιμάο Σαμπρόσα.

Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι στην οποία ήταν «ανενεργός» πέρσι και με βάσει τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει στον ΠΑΟΚ θέλει κοντά στα δύο εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ιβάν Σαββίδης μοιάζει διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, αλλά θα περιμένει τη συγκατάθεση του τεχνικού, Χουμπ Στέφενς, καθώς η ομάδα δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα εισιτήρια, αλλά για έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει τη διάθεση αν προσφέρει.

Όπως και να έχει το θέμα του Μαλουντά θα συζητηθεί άμεσα και ο 60χρονος Ολλανδός θα ενημερώσει την διοίκηση και ν’ ανάψει το πράσινο «φως» θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του διεθνή Γάλλου επιθετικού, που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr