Το μήνυμα του αυστηρού Ίβιτς

Ξεκάθαρες εντολές για θέματα πειθαρχίας και όχι μόνο από τον τεχνικό διευθυντή στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ.


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
2:14
18/10/2019
Το μήνυμα του αυστηρού Ίβιτς
loading

Σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα η δουλειά του αφεντικού έχει να κάνει κυρίως με τα αποδυτήρια και το υπάρχον υλικό. Αυτό ισχύει και για τον Ίλια Ίβιτς που μπορεί να ψάχνεται και να... τρέχει για το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας ως τεχνικός διευθυντής, ωστόσο, γνωρίζει καλά ότι προέχει να θέτει τους κανόνες λειτουργίας στο κομμάτι του και να τους επιβάλλει προς όλους.

Αυτό το κατάλαβαν χθες και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Εμπέδωσαν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους και ότι όντως έχει τα... κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στη τσέπη του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κι αυτό αποδείχτηκε από την ομιλία του Σέρβου προς όλους τους ποδοσφαιριστές και το μήνυμα που ήταν σε αυστηρό ύφος προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου στο άμεσο μέλλον να μην έχει κανείς το περιθώριο να παρεξηγήσει πράγματα και καταστάσεις.

«Στα θέματα και κρούσματα πειθαρχίας θέλω να ξέρετε ότι δεν περνάει τίποτα χωρίς να επιβάλλεται ο κανόνας λειτουργίας της ομάδας. Απαγορεύεται το οποιοδήποτε πρόβλημα σε πειθαρχικό επίπεδο. Απαιτώ και θα διαπιστώσετε ότι έχω τον τρόπο να το επιβάλλω κιόλας, να τηρούνται όλα όσα υπάρχουν ως κανόνες λειτουργίας και πειθαρχίας. Πρόκειται για ένα κομμάτι στο οποίο, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής σας, δίνουμε μεγάλη σημασία. Μεγαλύτερη και από την όποια αγωνιστική αξία ενός ποδοσφαιριστή», τόνισε σε έντονο και ιδιαίτερα αυστηρό ύφος προς όλους ο Ίβιτς. Και δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός από τους παίκτες.

Όπως εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής στους ποδοσφαιριστές του έχει απόλυτο σύμμαχο και σε αυτό το κομμάτι τον Δημήτρη Μελισσανίδη που δίνει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι της λειτουργίας και της πειθαρχίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για τον λόγο αυτό στην ομιλία του στα αποδυτήρια των «κιτρινόμαυρων» στο προπονητικό κέντρο αναφέρθηκε και σε χρηματικά πρόστιμα, ιδιαίτερα υψηλά, όταν θα πρόκειται για πειθαρχικά παραμπτώματα.

Προφανώς ο Ίλια Ίβιτς επιθυμεί να έχει στη τσίτα και σε απόλυτα πειθαρχημένη και σοβαρή κατάσταση σε όλα τα επίπεδα τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της σημαντικής τετράδας αγώνων που ακολουθούν...

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει