Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν φέρεται να έχει πει το «ναι» στην Άρσεναλ, που πρόσφερε 22 εκατ. λίρες στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας την υπέρβαση.

Ο Αργεντινός φορ, σύμφωνα με την «Daily Mail», τα έχει βρει σε όλα με τους «κανονιέρηδες» για τη διάρκεια του συμβολαίου και τις εβδομαδιαίες απολαβές του, που φέρονται να φτάνουν στις 150.000 λίρες!

Το ποσό των 22 εκατ. λιρών, που διατέθηκε από την Άρσεναλ για την απόκτηση του Ιγκουαϊν, «έσπασε» το ρεκόρ του λονδρέζικου συλλόγου που διατηρούταν από το 2009, όταν ο Αντρέι Αρσάβιν είχε κάνει τη διαδρομή Ρωσία – Αγγλία έναντι 15 εκατ. λιρών, αφήνοντας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

No more… bets!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εκπρόσωπος της «Skybet» ενημέρωσε πως η αγγλική εταιρία δεν δέχεται πλέον πονταρίσματα στην επιλογή των «κανονιέρηδων» για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 25χρονου επιθετικού.

«Η συχνότητα των πονταρισμάτων στη συγκεκριμένη επιλογή και τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον τους μας οδήγησαν στην απόφαση να κλειδώσουμε την επιλογή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρις Σπίσερ.

Πηγή: Sport-fm.gr