Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ρομπέρτο Κάρλος για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος -σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο- θα μπορούσε να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος αριστερός μπακ τόνισε ότι ο Γάλλος θα ήταν η ιδανική λύση για τη θέση του προπονητή στη «βασίλισσα»

«Ο Ζιντάν είναι έτοιμος για οποιαδήποτε θέση εντός της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την ιστορία που κουβαλάει, την ηρεμία που τον διακατέχει και την νοημοσύνη του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει μέσα στην ομάδα. Προπονητής, αθλητικός διευθυντής ή διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος θα τα έκανε όλα με αρκετή ηρεμία. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήταν τέλειος προπονητής», ανέφερε αρχικά ο 40χρονος πρώην αμυντικός.

Στη συνέχεια, ο πρώην διεθνής άσος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Κάρλο Αντσελότι: «Ο Αντσελότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πρέπει να καταλάβουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του συλλόγου. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να καταλάβουν τη δική του νοοτροπία».

Καταλήγοντας, ο Ρομπέρτο Κάρλος υπογράμμισε πως: «Όποιος προπονητής κι αν έρθει, ο Αντσελότι ή οποιοσδήποτε άλλος, πρέπει να ξέρει ότι τα πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τόσο εύκολα. Πάντα υπάρχει πίεση για το πρωτάθλημα, το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας».

Πηγή: sport-fm.gr