Στο κλίμα του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με τη Λιθουανία, επιχείρησε να βάλει για πρώτη φορά τους διεθνείς ο Φερνάντο Σάντος, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βγάλει η Εθνική στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν έκανε καμία αναφορά στην ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στη Βοσνία, τον περασμένο Μάρτιο. Στην ομιλία του το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε στα χαρακτηριστικά που απαιτούνται να έχουν οι διεθνείς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Λιθουανία για να πάρει η «γαλανόλευκη» τη νίκη.

«Εάν δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα, δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από εμάς εξαρτάται», ανέφερε με νόημα ο Φερνάντο Σάντος. Και έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια στον όμιλο: «Προχωράμε με ενότητα και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε το πέντε στα πέντε, ακόμα και το επτά στα επτά!» (σ.σ. εφόσον η Εθνική διεκδικήσει την πρόκριση στα μπαράζ).

Να σημειωθεί ότι στην εικοσάλεπτη ομιλία του στο ξενοδοχείο, ο 58χρονος τεχνικός δεν έκανε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των Λιθουανών μέσω βίντεο, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει προσεχώς.

Πηγή: sport-fm.gr