Η πολύ κακή έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό προκάλεσε αρκετή συζήτηση τόσο στο «πράσινο στρατόπεδο» όσο και εκτός από αυτό, ενώ η απογοήτευση και η αβεβαιότητα για το πού βαδίζει η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλήθηκε μέσω της εφημερίδας Live Sport να απαντήσει στο αν θα μπορούσε να υπάρξει λύση μέσω του PAO Alive, αλλά δεν φάνηκε αισιόδοξος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ και επικεφαλής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν ενδιαφέρεται κανείς», όσον αφορά τα «δυνατά πορτοφόλια» που υποστηρίζουν τον σύλλογο. Ωστόσο, παρά την εμφανή απογοήτευσή του, παράλληλα γνωστοποίησε ότι δεν καταθέτει τα όπλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η οποία έχει τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρωτοσέλιδό της, μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε εφαρμογή μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PAO Alive, η οποία θα κοστίσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ και θα απευθύνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν όσο περισσότεροι φίλοι της ομάδας και κυρίως… οι έχοντες.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» προσπαθεί να συνδράμει από το υστέρημά του στην προσπάθεια που γίνεται, ωστόσο μόνο αυτό δεν αρκεί, καθώς μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί κάτι λιγότερα από 700.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από περίπου 14.000 καταθέτες.