Μπορεί όλοι να θεωρούν τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν θέμα χρόνου, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ διαψεύδει και παρότι δεν αποκλείει την πώληση του Πολωνού φορ από τη Ντόρτμουντ, δεν κρύβει ότι είναι ενοχλημένος από το σίριαλ.

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Μπάγερν, οπότε υποθέτω ακόμη πως θα συνεχίσει σε μας και την επόμενη σεζόν.

Θα δούμε τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο προπονητής της Μπορούσια και πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει με πικρία, το βλέπω επαγγελματικά. Όλα είναι πιθανά. Μπορώ να δουλέψω με όλες τις συνθήκες. Το αστείο είναι πως όλοι κάνουν σαν να έχει ήδη κλείσει η μεταγραφή.

Ο Γιουπ Χάινκες μιλάει, οι μάνατζερ μιλάνε, αλλά εμείς δεν έχουμε ακόμη καμία πρόταση. Τι συμβαίνει τελικά. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει».

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την ήττα από την Μπάγερν στον τελικό του Champions League, ο Κλοπ είπε ότι «υπάρχει απογοήτευση, είναι λογικό μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Όταν βλέπεις τα πρόσωπα των παικτών, τα δάκρυα στα μάτια τους, είναι σίγουρο πως είσαι στενοχωρημένος. Είναι κρίμα, γιατί είχαμε την ευκαιρία και τη χάσαμε.

Ασφαλώς είμαστε ικανοποιημένοι για όσα πετύχαμε την τελευταία τριετία, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ξεπεράσεις την απογοήτευση και να νιώσεις περήφανος.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Φυσικά και θα ήταν ωραίο να έχουμε κατακτήσει εμείς το Champions League, αλλά έχουμε πάρει το αργυρό μετάλλιο στην πόλη που έγιναν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα».

Πηγή: sport-fm.gr