Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει αύριο (05/09, 14:30) τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, σε μια περίοδο που σίγουρα θα ήθελε τα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν να τον είχαν βοηθήσει, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία εντός της ομάδας.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας θα παραχωρηθεί και συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα έρθει αντιμέτωπος με ερωτήσεις και απορίες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Άλλωστε, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ τους, με έναν μέσο (κυρίως με ανασταλτικά χαρακτηριστικά) να αποτελεί την προτεραιότητά τους.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ένα από τα ονόματα που έρχεται στο προσκήνιο, είναι αυτό του Χοσέ Μάουρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Πρόκειται για έναν 23χρονο χαφ, ύψους 1,69 μέτρων, ο οποίος γεννήθηκε στην Αργεντινή, αλλά διατηρεί και ιταλικό διαβατήριο.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» συνεχίζουν τις επαφές με τον Βουρνόν Ανίτα, ο οποίος αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα μεταγραφικό στόχο. Το θέμα, για διαφορετικούς λόγους, δεν προχώρησε πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Λιντς, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε.

Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν για την απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ.