Μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει στη Ρωσία με «προίκα» το 4-0 του Καραϊσκάκη, αλλά η ρεβάνς με την Κράσνονταρ μπορεί να κρύβει παγίδες και για τον λόγο αυτό οι Πειραιώτες πρέπει να είναι προσεκτικοί στη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League για να διασφαλίσουν την πρόκριση, σύμφωνα με τον Γκιγέρμε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής, επισήμανε ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε ως τώρα. Να κάνουμε ένα παιχνίδι δυνατό, να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα παιχνίδι με ποιότητα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού αισθάνονται σιγουριά, ή εάν το βλέπουν σαν να πηγαίνουν με 0-0, απάντησε: «Και τα δύο ισχύουν. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα που φέραμε στο Καραϊσκάκη, νιώθουμε ασφάλεια, αλλά παίζουμε με έναν επικίνδυνο αντίπαλο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως 0-0 για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να αμυνθούμε στη συνέχεια καλά».