Ο Ανδρέας Τάτος πήρε τόσο το βραβείο του MVP όσο και του καλύτερου γκολ για την 29η αγωνιστική της Super League και τόνισε πως είναι ευχαριστημένος που τελικά ο Άρης παρέμεινε στην κατηγορία. Ο νεαρός μέσος επισήμανε πως ερχόμενος στους «κίτρινους» ξαναγεννήθηκε και σημείωσε πως δεν περνά από το χέρι του αν θα παραμείνει στον σύλλογο ή όχι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου

Για τα βραβεία και την παραμονή του Άρη στη Super League: Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά. Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία.

Για την προοπτική παραμονής του στον Άρη: Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα. Η ομάδα έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να φθάσει ψηλά την ομάδα. Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Άρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Άρη και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Άρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr