Η απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς του προκάλεσε πολλά προβλήματα. Από βασικός και – σχεδόν – αναντικατάστατος επιθετικός, κατέληξε να… ζεσταίνει τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Κάτι που δεν μπορεί να ικανοποιεί τον Μάριο Γκόμεζ, όπως φάνηκε από όσα είπε ο μάνατζέρ του, Ούλι Φέρμπερ, στη γερμανική «Bild».

«Επιθυμία του Μάριο ήταν, είναι και θα είναι, να αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου. Όμως θέλει να βοηθάει την ομάδα, να προσφέρει τις υπηρεσίες του με μεγαλύτερη συχνότητα. Κάτι που δεν γίνεται φέτος. Το γεγονός αυτό τον έχει απογοητεύσει. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Αυτή την εποχή ο Μάριο δεν είναι ευτυχισμένος και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Ο πελάτης μου είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα. Αλλά πρέπει να αισθανθεί πως τον σέβονται και τον υπολογίζουν», τόνισε ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού.

Από τα λόγια του γίνεται σαφές πως η μέρα της αποχώρησης του Μάριο Γκόμεζ από τη Μπάγερν Μονάχου ολοένα και πλησιάζει. «Είναι πρόωρο να ισχυριστώ κάτι τέτοιο. Αλλά είναι σίγουρο πως ο Μάριο δεν πρόκειται να περάσει άλλη μια χρονιά σαν τη φετινή», υπογράμμισε ο Ούλι Φέρμπερ, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, πως ο πελάτης του αναμένεται να παραχωρηθεί από τη Μπάγερν.

Πηγή: sport-fm.gr