Εξαιρετικά απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο ο Φώτης Κηπουρός να αγωνιστεί ως βασικός στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πλατανιά στη Βέροια.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας συμπεριελήφθη στην αποστολή των Κρητικών για τον αγώνα στην πόλη της Ημαθίας, όμως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη από τη στιγμή που ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα μεταξύ των δύο άλλων γκολκίπερ του Ζάλουντοκ και του Λαζαρίδη ποιον θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια.

Ο πρώτος μπορεί να απογοήτευσε με τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας προπονητής όμως είναι πιθανό να αποφασίσει να τον στηρίξει και να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καναδούκη μαζί με τους Κάστελς, Τζανή, Γκονζάλες, Τσοντάκη και Μαρτσάκη.

Η αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τη Βέροια:

Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τσιντί.

Πηγή: sport-fm.gr