Την επιθυμία να αναλάβει κάποια στιγμή προπονητής στην αγαπημένη του Νάπολι, εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι οι Ναπολιτάνοι θα είναι πάντα στη καρδιά του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει γράψει την δική του ιστορία στη Νάπολι και ακόμα και τώρα λατρεύεται σαν θεός στην ιταλική πόλη. Έτσι, δεν παραξενεύτηκε κανείς όταν μεταφέρθηκε το μήνυμα στον Μαρανόνα ότι όλη η Νάπολι είναι στο πλευρό του να κατακτήσει το Μουντιάλ. «Ναι το γνωρίζω ότι όλοι στη Νάπολι είναι στο πλευρό μου και της Αργεντινής. Οι Ναπολιτάνοι είναι πάντα στις καρδιές μου και θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο γεια. Ήμουν επτά χρόνια στη Νάπολι, δηλαδή 14 χρόνια».

Στη συνέχεια ο Μαραντόνα αποκάλυψε ποιο είναι το όνειρό του. «Η Ιταλία μου έχει δώσει τόσα πολλά και αν κάποιος πει ότι δεν μου αρέσει η Νάπολι είναι απλά ψέμματα, εγώ δεν πρόκειται να είμαι ποτέ κατά της Νάπολι. Αυτή η πόλη και αυτοί οι οπαδοί μου έδωσαν τόσα πολλά. Το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να γίνω προπονητής της Νάπολι, να μπω γεμίσω το Σαν Πάολο».

Πηγή: gazzetta.gr