Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς να εντάξει ξανά τον Νεϊμάρ ξανά στο ρόστερ της, αλλά η προσφορά που φέρεται να έκανε στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ικανοποίησε τους πρωταθλητές Γαλλίας. Αυτή, σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, είχε γίνει κάποιες ημέρες νωρίτερα και περιλάμβανε 40 εκατ. ευρώ, συν ανταλλάγματα τους Κουτίνιο και Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Βραζιλιάνος είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι, αλλά δεν είναι σίγουρο πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Βαρκελώνη. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να είναι το Τορίνο, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της Rai Sport αναφέρει ότι ο 27χρονος είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους και μάλιστα ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στο Πιεμόντε, όπου και θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι.

Μένει να φανεί κατά πόσο αυτά που αναφέρθηκαν θα επιβεβαιωθούν και αν οι «μπιανκονέρι» μπορούν να εντάξουν τον Νεϊμάρ στο έμψυχο δυναμικό τους. Ωστόσο, είναι δεδομένη η επιθυμία τους και η ικανότητά τους στις μεγάλες κινήσεις, όπως αποδείχθηκε τόσο με την περσινή απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και με τη μεταγραφή του Ματάις ντε Λιχτ.