Η αήττητη φέτος στην Ευρώπη Ντόρτμουντ στοχεύει στην επιστροφή της στα ημιτελικά του Champions League μετά από 15 χρόνια. Το 0-0 στο «Ροσαλέδα» απέναντι στη Μάλαγα τής δίνει ένα μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στη Βεστφαλία.

Η Μπορούσια επικράτησε 4-2 της Άουγκσμπουργκ (αλλά παρέδωσε και… τυπικά το στέμμα στην Μπάγερν) με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεκουράζει επτά βασικούς και παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία. Η Μάλαγα μετά την ήττα της με 4-2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω της στη μάχη για την τέταρτη θέση. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, που αμέσως μετά τον αγώνα ταξίδεψε στη Χιλή για την κηδεία του πατέρα του, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ουέλινγκτον και Ιτούρα, αλλά διαθέσιμος είναι ο Ελισέου που αποθεραπεύτηκε.

Η Ντόρτμουντ έχει μία νίκη (τη φετινή με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των ομίλων), τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ως γηπεδούχος απέναντι σε ισπανικές ομάδες, ενώ η Μάλαγα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην Ευρώπη ομάδα από τη Γερμανία.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Κρεγκ Τόμσον. Στο όριο των καρτών είναι από πλευράς Ντόρτμουντ ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς και από πλευράς Μάλαγα οι Μάρτιν Ντεμικέλις και Σέρχιο Σάντσεθ.

Πιθανές συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σούμποτιτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκουντογκάν, Μπέντερ, Γκρόσκροϊτς, Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόφσκι.

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Λουγκάνο, Ντεμικέλις, Αντούνες, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν, Μπαπτίστα, Ίσκο, Σαβιόλα.

Πηγή: sport-fm.gr