Ακόμη μια εκκρεμότητα όσον αφορά το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν φαίνεται πως θα κλείσει, καθώς όπως αναφέρεται από την Ιταλία υπήρξε οριστική συμφωνία με τον Ντανιέλε Βέρντε, έπειτα από μία σειρά συζητήσεων με τη Ρόμα.

Η Ένωση τα βρήκε με τους «τζιαλορόσι» για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ, με το deal να φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%.

Ο Βέρντε, από την πλευρά του, τα έχει βρει σε όλα με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν το 500 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα χρήματα το μπόνους υπογραφής και επίτευξης στόχων. Αυτό που απομένει είναι να διευθετηθεί η διαφορά που υπάρχει με τους εκπροσώπους του παίκτη, οι οποίοι φέρεται να είχαν υποσχεθεί πως θα έφερναν τον πελάτη τους ως ελεύθερο στην Ελλάδα.

Ο παίκτης θα μείνει για κάποιες ημέρες στην Ιταλία, για να διευθετήσει κάποια προσωπικά ζητήματα, πριν ενταχθεί με τη σειρά του στο ρόστερ του «δικεφάλου».

Όσο για τον Φέντε Καρτάμπια, που έχει συνδεθεί από τους Ισπανούς με μετακίνηση στην ΑΕΚ, αποτελώντας εναλλακτική λύση για τα εξτρέμ, ίσως και το θέμα να μην «κάηκε» τελείως, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με προσόντα που τον κάνουν απαραίτητο σε ομάδες επιπέδου Primera Division. Η Λα Κορούνια θέλει να τον πουλήσει και να μην έχει στις τάξεις της ένα τόσο «βαρύ» συμβόλαιο, με τον Αργεντινό να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν και οι πιθανότητες να φορέσει τα κιτρινόμαυρα δεν είναι πολλές, εντούτοις δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε, ο Μιγκέλ Καρντόσο αξιολογεί το ρόστερ αυτήν τη στιγμή και όταν είχε αναλάβει, είχε κάνει λόγο ακόμη και για τρεις μεταγραφές…

Η τρίτη είναι του σέντερ φορ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά με τη μεταγραφή του να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.