Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού και τόνισε πως αν υπάρχει συγκέντρωση θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

Για το 5-0 επί της Γιαγκελόνια: «Σίγουρα είχαμε μία πολύ καλή απόδοση. Διορθώσαμε τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν δεχτήκαμε γκολ, κάτι το οποίο έχουμε ως στόχο από την αρχή της προετοιμασίας. Ήμασταν πιο πιεστικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία πιο αδύναμη ομάδα. Και οι υπόλοιπες ήταν πιο αδύναμες ομάδες, απλώς ίσως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Τώρα όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε αυτό που θέλαμε και θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Για τα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν: «Και ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την είσοδο στους ομίλους. Θα είναι στην ίδια ετοιμότητα με εμάς. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα μας είναι ενισχυμένη. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιεστικοί βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται».

Για το γεγονός ότι με τους περισσότερους παίκτες είναι από πέρσι μαζί: «Πολλά από τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ίδια ενδεκάδα ήταν και πέρσι. Και με τον ίδιο προπονητή. Είναι σημαντικό αυτό που γνωριζόμαστε. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο παιχνίδι μας. Πήραμε όλα αυτά τα στοιχεία που είπαμε να διορθώσουμε και καταφέραμε το 5-0».