Αρκετές ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τον Άντρει Αρσάβιν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο Γιαλκίν Αλίγιεβ, εκπρόσωπος της Καζάρ Λανκαράν.

Δημοσιεύματα από τη Ρωσία κάνουν λόγο πως ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν και την Αυστραλία έχουν στη λίστα τους τον Αρσάβιν, του οποίου το συμβόλαιο με την Άρσεναλ λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Αλίγιεβ μίλησε στο «izvestia.ru» αναφέροντας τις ομάδες που έχουν στο στόχαστρό τους τον 31χρονο επιθετικό: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ομάδες από τη χώρα μου που μπορούν να αποκτήσουν έναν παίκτη σαν τον Αρσάβιν. Εκτός από την Καζάρ, στο παιχνίδι βρίσκονται και η Καμπάλα, η Νέφτσι και η Μπακού», τόνισε αρχικά και κατέληξε: «Εμείς στην Καζάρ έχουμε νέο προπονητή τον Τζον Τόσακ. Θα κοιτάξει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και εμείς θα πράξουμε αναλόγως».

Ο Ρώσος επιθετικός δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες στους «κανονιέρηδες», έχοντας μόνο 11 συμμετοχές στη φετινή σεζόν.

Πηγή: england365.gr