Μετά την κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα απέναντι στην Ίντερ για το Europa League, η Τότεναμ εμφανίστηκε και στο πρωτάθλημα κατώτερη του αναμενομένου. Έτσι, γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Φούλαμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με γκολ που πέτυχε ο Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός των «cottagers» χρειάστηκε… μόλις μια ευκαιρία για να σκοράρει και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του που πλέον, βρίσκεται στο 10ο «σκαλί» του βαθμολογικού πίνακα.

Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, το 2013, για την Τότεναμ, που υποχώρησε στην 4η θέση, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι περισσότερο από την Τσέλσι που πέρασε ξανά τρίτη.

Το ματς:

Κάτι… παραπάνω από μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μόλις μια κεφαλιά του Γκάρεθ Μπέιλ προς την εστία στο 5ο λεπτό και τίποτα άλλο! Οι οπαδοί των συλλόγων παρακολουθούσαν ένα πολύ κακό παιχνίδι, με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και πραγματικά τίποτα αξιόλογο. Μέσα σε όλη αυτή τη… βαρεμάρα, η Φούλαμ, λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, απέκτησε το πάνω χέρι, αύξησε λίγο τα ποσοστά της κατοχής της μπάλας, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει.

Οι «cottagers», έκαναν το «μπαμ» με την έναρξη του δευτέρου μέρους! Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο 52ο λεπτό με προβολή από κοντά νίκησε τον Γιορίς για να κάνει το 1-0 και να δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα για την Τότεναμ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 58’, αλλά η κεφαλιά του Χάνγκελαντ έφυγε άουτ. Στο 70’, ο Ντεφό βρέθηκε απέναντι από τον Σβάρτσερ, αλλά ο Αυστραλός γκολκίπερ βγήκε νικητής, όπως το έκανε και στο 89’, ξανά με αντίπαλο τον Άγγλο επιθετικό των «σπιρουνιών», εξασφαλίζοντας και τους τρεις βαθμούς της νίκης για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνχεν, Νόουτον, Ντόουσον (46’ Ντέμπσεϊ), Άσου Εκοτό, Κόκερ, Πάρκερ, Μπέιλ, Σίγκουρντσον (62’ Ντεφό), Αντεμπαγιόρ, Ντεμπελέ (67’ Κάρολ)

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Ρίισε, Σεντέρος, Χάνγκελάντ, Ρίτερ, Σίντουελ, Καραγκούνης (77’ Ίνοχ), Νταφ, Μπερμπάτοφ, Ρουίζ (90’ Εμάνουελσον), Ντεγιάγκα

Πηγή: sport-fm.gr