Ως την μεγαλύτερη αποτυχία της σεζόν χαρακτήρισε έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι επί της Άρσεναλ ο Φίλιπ Λαμ.

Στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία, η Μπάγερν Μονάχου είχε νικήσει 3-1 την Άρσεναλ και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά όμως οι «βαυαροί» διατηρούν χαμηλούς τόνους κάτι που έγινε αντιληπτό και από τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα από τον Φίλιπ Λαμ.

Ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας αναφέρθηκε σε μια ενδεχόμενη αποτυχία παρά το πρώτο αποτέλεσμα και μάλιστα, τη χαρακτήρισε ως μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της σεζόν.

«Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων ήταν τεράστια. Η Άρσεναλ δεν ήταν καλή και δεν έκαναν ευκαιρίες. Η Μπάγερν ήταν η κυρίαρχος του παιχνιδιού και το πρώτο γκολ άλλαξε την κατάσταση», τόνισε ο Λαμ και συνέχισε:

«Η Άρσεναλ τώρα θα πρέπει να αντιδράσει, αν και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι θα δείξει λίγη περηφάνια και θα παίξουν καλά», ανέφερε ο άσος της Μπάγερν και κατέληξε:

«Αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση θα είναι καταστροφή. Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της σεζόν».

Πηγή: Sport-fm.gr