Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Active»:

– Για το πού βρίσκεσαι τώρα: «Είμαι στην Κροατία, περιμένουμε την κόρη μου να τελειώσει από το σχολείο».

– Για το αν γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν: «Ειλικρινά όχι ακόμη. Ακόμα νιώθω τον τελευταίο μου τραυματισμό που είχα στα τελευταία ματς και θέλω να τον ξεχάσω. Προσπαθώ να τον ξεπεράσω και να επιστρέψω, νιώθω λίγο πόνο».

– Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό: «Πως απαντώ; Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να απαντήσω. Οι άνθρωποι μιλάμε, κάποιοι λένε αλήθειες και κάποιοι ψέματα. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η επόμενη μέρα. δεν θέλω να απαντήσω σε αυτές τις φήμες.
Άκουσα τις φήμες, δεν έχω να πω κάτι. Δεν είναι αληθινή ιστορία, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον Παναθηναϊκό, όχι εμένα (γέλια). Πώς το λέμε; Πρέπει να γίνουν πολλά για να γίνει αυτό το πράγμα που λέγεται. Αρχίζουν από την ομάδα, όχι από εμένα».

– Για το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση: «Ναι, υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια».

– Για το αν τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός: «Όχι. Γενικά μιλώ. Στο παρελθόν μιλήσαμε ναι, αλλά αυτή την περίοδο όχι. Από την στιγμή που έφυγα, μιλάμε συχνά, αλλά τίποτα περισσότερο».

– Για τη νέα σεζόν με την Ανόρθωση: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, πραγματικά. Εύχομαι να είναι καλή σεζόν και σίγουρα καλύτερη από τη περσινή. Δεν ξέρω τι πρέπει να πω αλλά η ευχή μου αυτή είναι. Να είναι καλή σεζόν, να είμαστε όλοι καλά».

– Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είναι καλό. Έχει καλό επίπεδο, αλλά όπως και σε όλο τον κόσμο, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Τα γήπεδα είναι καλά, όμως κάποια χρειάζονται βελτίωση. Έχουν δείξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικές οι ομάδες».

Πηγή: gazzetta.gr