Ήταν ένα αποτέλεσμα που εξέπληξε πολλούς, το οποίο, όμως, έδειξε πως η «βαριά» φανέλα, μετράει στις μεγάλες διοργανώσεις. Η νίκη της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα με 2-0 στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει την αποστολή των Καταλανών ιδιαίτερα δύσκολη για τον επαναληπτικό του Καμπ Νου, κάτι που παραδέχεται ο Αντρές Ινιέστα, όπως φάνηκε από όσα είπε στο παρασκήνιο εκδήλωσης γνωστής εταιρίας ηλεκτρονικών ειδών, στην οποία ήταν καλεσμένος.

«Για εμάς το ματς με τη Μίλαν είναι σαν τελικός. Καλούμαστε να ανατρέψουμε ένα δύσκολο σκορ, κάτι που σημαίνει πως είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε, αλλά όχι αδύνατον. Θεωρώ πως με τη βοήθεια των οπαδών μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε με έμφαση ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Η εικόνα, πάντως, της «Μπάρτσα» στα τελευταία παιχνίδια, δεν είναι αυτή που περίμεναν οι οπαδοί της. «Η αλήθεια είναι πως κάναμε τρεις ήττες που δεν περιμέναμε. Αλλά παίζαμε με τη Μίλαν και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι με οποιαδήποτε ομάδα. Οι ήττες από τη Ρεάλ ήταν δίκαιες, όπως δίκαια χάσαμε και από τους Ιταλούς. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν έχουμε ελπίδες. Είμαστε ακόμα πρώτοι στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη καλούμαστε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να περάσουμε εμείς. Η ομάδα δεν ξέχασε να παίζει καλά, θα το αποδείξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Αντρές Ινιέστα.

Πηγή: sport-fm.gr