Εκτός από τα ευχάριστα με την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής για έκτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ο οργανισμός της Λίβερπουλ έχει να διαχειριστεί και δύο δυσάρεστα συμβάντα, το ένα εξ αυτών τραγικό. Πρόκειται για τον θάνατο ενός νέου άνδρα, αλλά και ενός 51χρονου που είναι σοβαρά τραυματίας.

Μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με αντίπαλο την Τότεναμ, ο 33χρονος, Έβανς Ο’ Ρουρκ, έχασε τη ζωή του έξω από μια παμπ στο Μέρσεϊσαϊντ, καθώς άγνωστοι των μαχαίρωσαν. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αστυνομία της περιοχής, όπως και ασθενοφόρο, έσπευσαν στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση στο στήθος ο νεαρός άνδρας, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα στο νοσοκομείο.

Επίσης, στο Σάουθπορτ, ένας 51χρονος  υποστηρικτής των «κόκκινων», βουλγαρικής καταγωγής, βρίσκεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματίας, μετά από επίθεση που δέχτηκε για άγνωστο λόγο, όταν επέστρεφε από παμπ σπίτι του. Επίσης, ο ένας από τους δύο γιους του που τον συνόδευε χτύπησε και αυτός στο πρόσωπο.