Σοκ έχει προκαλέσει στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η είδηση πως άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το τροχαίο έγινε στην γενέτειρά του Ουτρέτα, κοντά στη Σεβίλλη, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, ενώ είχε φορέσει παλαιότερα τις φανέλες των Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ Κόρδοβα και φυσικά της Σεβίλλης, με την οποία έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Επίσης, είχε ένα πέρασμα και από την Κίνα.

Ξεκίνησε τα πρώτα βήματα του από τις ακαδημίες του συλλόγου της Ανδαλουσίας, στην οποία άρχισε και την καριέρα του. Συνολικά για οκτώ χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλης, ενώ συνέχισε την καριέρα του με σημαντικές μεταγραφές σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρντομπα, ενώ αγωνίστηκε και στην Αρσεναλ την τριετία 2004-07. Πέρσι πήρε μεταγραφή στην Κίνα και αγωνίστηκε στην Τιανσάν Λέοπαρντ και λίγο καιρό επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Εξτρεμαδούρα.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, πέρα από τον άτυχο Ρέγιες, πατέρα τριών παιδιών, έφυγαν άδοξα και πρόωρα από τη ζωή και δύο συγγενείς του του, που βρίσκονταν μαζί του στο αμάξι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειάς του. Και δύο ξαδέρφια του διάσημου άσου. Ο 23χρονος Τζόναθαν Ρέγιες, που έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ ο άλλος, ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και λίγες ώρες αργότερα άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή.

Στη δημοσιότητα ήρθε και ένα βίντεο από το σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, που προκαλούν σοκ…