Ο Νίκος Καράμπελας γνωρίζει-μαζί με τον Λουκά Βύντρα-καλύτερα από όλους τους παίκτες της Λεβάντε τη δυσκολία της αποστολής της ισπανικής ομάδας στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε σε αυτή στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Καταφέραμε και περάσαμε στα νοκ άουτ του Europa League. Ξέρουμε ότι για 90 λεπτά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και θα υποφέρουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε ο αριστερός μπακ της ισπανικής ομάδας.

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα που περιμένει στο «Καραϊσκάκη», είπε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα του. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν έναν πολύ δύσκολο αγώνα και πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν το 3-0. Σίγουρα θα τους βοηθήσουν, θα τους δώσουν ώθηση και θα είναι ο δωδέκατος παίκτης».

Για το αν περιμένει να αγωνιστεί, είπε: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να μην ήθελε να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή αν θα αγωνιστώ ή όχι. Εδώ είναι, μπορείτε να τον ρωτήσετε», ενώ ο προπονητής του, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ παρενέβη και είπε χαριτολογώντας: «Μη με πιέζεις άλλο, Νίκο».

Σχετικά με το αν ότι η Λεβάντε αγωνίζεται σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό συνιστά πλεονέκτημα για τους Ισπανούς, είπε: «Όντως υπάρχει διαφορά. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό και έχει πιο έντονο ρυθμό από το ελληνικό. Το Europa League, ωστόσο, είναι μια διοργάνωση που προσφέρει μεγάλο κίνητρο για κάθε ομάδα και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο».

Τέλος, ερωτηθείς αν θα έρθουν φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα να τον δουν, ο πρώην μπακ της ΑΕΚ απάντησε: «Το καλό είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην ομάδα και πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου θα μου δώσουν κάποιες από τις προσκλήσεις που τους αναλογούν (γέλια). Όχι μόνο η οικογένειά μου, αλλά και πολλοί φίλοι μου θέλουν να έρθουν να δουν τον αγώνα».

Πηγή: Sport-fm.gr