Με τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ, τα έχει ο Κιλιάν Μπαπέ καθώς θεωρεί πως αν δεν είχε ξεκουραστεί σε δύο ματς της Παρί, θα μπορούσε να πάρει αυτός το Χρυσό Παπούτσι.

Ο Μπαπέ έχει ακόμα μπροστά του το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ρεμς, ωστόσο απέχει τέσσερα γκολ από τον Λιονέλ Μέσι (36-32), μια διαφορά που πολύ δύσκολα θα καλύψει.

Έτσι, ο Μέσι ετοιμάζεται για το έκτο Χρυσό Παπούτσι της καριέρας του, αφήνοντας τον Μπαπέ μέσα στα νεύρα, όπως αναφέρει η γαλλική Parisien.

Σύμφωνα με τη μεγάλη γαλλική εφημερίδα, ο Μπαπέ είναι εκνευρισμένος που χάνει το βραβείο από τον Μέσι και τα έχει με τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ, ο οποίος αποφάσισε στα παιχνίδια με Στρασβούργο και Ναντ να τον ξεκουράσει.

Ο Μπαπέ θεωρεί πως αν είχε ξεκινήσει βασικός θα είχε τη δυνατότητα στην τελευταία αγωνιστική να «αρπάξει» το Χρυσό Παπούτσι μέσα από τα χέρια του Μέσι.

Πάντως, όπως προσθέτει η Parisien, αυτό δεν έχει προκαλέσει ρήξη στη σχέση τους, σε αντίθεση με τον Νεϊμάρ, ο οποίος δεν φαίνεται να συμπαθεί πλέον τον Γερμανό τεχνικό, κάτι που θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS