Ο Παναθηναϊκός πέρασε το πρωί της Τρίτης από ακρόαση για την αδειοδότηση και αύριο αναμένεται η απόφαση.

Δεν περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο «τριφύλλι» και η ομάδα θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και χωρίς κάποια απαγόρευση στις μεταγραφές.

Μετά την περυσινή ξεφτίλα του άδειου φακέλου που έφερε -6 και απαγόρευση μεταγραφών, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε το αυτονόητο, φρόντισε να ρυθμίσει, να διακανονίσει όλες τις οφειλές που έχει η εταιρία και να παρουσιάσει έναν φάκελο στην ΕΠΟ που δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει κανονικά την άδεια για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020.

Η αντιπροσωπεία των «πρασίνων» πέρασε από ακρόαση το πρωί της Τρίτης κσι στην ΠΑΕ δεν περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Θεωρούν πως ο σύλλογος θα πάρει κανονικά την άδεια και θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο χωρίς κάποια αφαίρεση βαθμών και φυσικά θα μπορεί να κινηθεί χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές.

Η απόφαση θα γίνει γνωστή αύριο, Τετάρτη, ενώ το μοναδικό σημείο που υπήρξε θέμα είχε να κάνει με την βιωσιμότητα. Εκεί η εισήγηση είναι αρνητική αλλά ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με ένα μικρό πρόστιμο και δεν θα έχει σημαντικότερα προβλήματα.

Πηγή: gazzetta.gr