Ο τραυματισμός του Σεκού Ολίσε άλλαξε σε έναν βαθμό τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τον σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο 44χρονος προπονητής προσανατολιζόταν να χρησιμοποιήσει τον Λιβεριανό μεσοεπιθετικό στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 23χρονος παίκτης είχε δείξει καλά στοιχεία στον αγώνα με τον ΟΦΗ και, από τη στιγμή που θα έλειπε ο τιμωρημένος Αθνασιάδης, ο Έλληνας τεχνικός τον προόριζε για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πάντως, ο Δώνης φέρεται να έχει έτοιμα τα πλάνα του, εφόσον δεν προκύψει κάποιο άλλο απρόοπτο στις επόμενες προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης και Λίνο. Στον άξονα (στο 4-4-1-1) θα βρεθούν οι Κάτσε και Λάζαρ, με τον Καμαρά αριστερά και τον Φωτάκη δεξιά. Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει προωθημένος κι ο Λόρενς από πίσω του.

Πέρα από την δυσάρεστη είδηση του τραυματισμού του Ολίσε, η χθεσινή μέρα είχε και ευχάριστα, αφού ο Γκαρσία και ο Πέλκας μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπολοίπους.

Αντίθετα οι Ολίσε, Κίτσιου, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης και Χακόμπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται κόντρα στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr