Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να γυρίσει στο σπίτι του και εκτός απροόπτου θα φιλοξενήσει τους Πλατανιά (30 Μαρτίου), Πανιώνιο (7 Απριλίου) και Βέροια (21 Απριλίου) στη Λεωφόρο. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε χθες στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την τροπολογία, το «τριφύλλι» θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο τουλάχιστον για πέντε χρόνια.

Τα στελέχη της ΠΑΕ είπαν πως θα γίνει και μία προσπάθεια μήπως οι «πράσινοι» επιστρέψουν στις 9 Μαρτίου, όταν έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά αυτό είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο.

Οι εργασίες τρέχουν και ήδη έχει τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας, που αναμένεται να δέσει σε 15 ημέρες, ενώ μόλις ψηφιστεί η τροπολογία θα αρχίσουν τα έργα στεγανοποίησης και οι υποστυλώσεις στις θύρες 6 και 7. Κάποια άλλα έργα -που δεν είναι απαραίτητα για την αδειοδότηση του γηπέδου- θα πάρουν μετάθεση για το καλοκαίρι.

Τέλος, σε ό.τι έχει να κάνει με τη χωρητικότητα, θα παραμείνει όπως ήταν πριν φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Λεωφόρο, δηλαδή περίπου 15.000, με τις 11.000 να καλύπτονται από τα διαρκείας που ήδη έχουν πουληθεί και θα μείνουν ελάχιστα εισιτήρια προς πώληση σε κάθε ματς.

Πηγή: sport-fm.gr