Σε μια κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο μπασκετικός Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες για μετακόμιση στην Αδριατική Λίγκα, εγκαταλείποντας την Basket League, λόγω της γνωστής κόντρας με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Όλο αυτό το διάστημα πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μέλλον των «ερυθρόλευκων» και ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Μάλιστα, προ ημερών είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ, που έκανε λόγω για επανεμπλοκή της οικογένειας Κόκκαλη με το τμήμα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός όχι μόνο δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την εταιρεία και να παραδώσουν αλλού τη… σκυτάλη, αλλά θα συνεχίσουν το έργο τους και θα έχουν έναν νέο «συμπαίκτη» στο πλευρό τους.

Πρόκειται για τον Γιώργο Λεριώτη, τον εφοπλιστής από τη Λέρο, ο οποίος είναι αυτός που «τρέχει» το τμήμα μπάσκετ Γυναικών των Πειραιωτών, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Μάλιστα, η συνεργασία των δύο πλευρών είναι ό,τι πιο εφικτό και πιθανό αυτήν τη στιγμή, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Λεριώτης συνδέεται με στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εκτός από εκείνον, λέγεται πως είναι πιθανή και η ενεργοποίηση του Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να αναλάβει πόστο στην ΚΑΕ, αν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αυτό το σενάριο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Επίσης, η εφημερίδα κάνει αναφορά και στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν, το οποίο υπάρχει πρόθεση να ανέβει. Στόχος είναι το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του προϋπολογισμού να ανέλθει στα 12-13 εκατ. ευρώ, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα και τους επιτελείς της να κινηθούν πιο άνετα στην αγορά.