Με πλήρη ταύτιση απόψεων θα πάνε στη Γ.Σ. της Τετάρτης οι δυο μεγαλομέτοχοι της ΑΕΚ. Τόσο η πλευρά του Νίκου Νοτιά, όσο κι εκείνη των Supporters θα εκπροσωπηθούν κανονικά στη συνέλευση.

Αναμένεται να συμφωνήσουν, δε, στην απόφαση που θα ανοίξει και τυπικά τον δρόμο στον Δημήτρη Βιντιάδη, δηλαδή την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 19 εκατ. ευρώ (με τιμή μετοχής 1 ευρώ).

Κατά τ’ άλλα στο σημερινό Δ.Σ. των Supporters αποφασίστηκε (και βρήκε σύμφωνο και τον εκπρόσωπο του Νοτιά, Βασίλη Σίμο, με τον οποίο υπήρξε επικοινωνία) να γίνει δεκτό το αίτημα της ORIGINAL και της Ερασιτεχνικής για εκχώρηση μέρους της απαίτησης Ψωμιάδη στο Δημόσιο, ώστε να σβηστεί ισόποσο μέρος του χρέους της ΠΑΕ.

Όσο για το θέμα της εκλογής νέου Δ.Σ. πιθανότατα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις (δεδομένης της αναμονής στο θέμα του επενδυτή), με τη διοίκηση Δημητρέλου να παραμένει στο πόστο της ως το τέλος του μήνα, όταν και ελπίζεται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Δημήτρη Βιντιάδη και θα μπορεί εκείνος να ορίσει διοίκηση της επιλογής του.

Πηγή: Sport-fm.gr