Ένα ακόμα κίνητρο στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του «τελικού» με την Ξάνθη έδωσαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

Με πρωτοστάτη τον αγέραστο Κώστα Νεστορίδη, οι παλιές δόξες της «Ένωσης» ανέβηκαν στα Σπάτα και έδειξαν με κάθε τρόπο ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Η αντιπροσωπεία τους λοιπόν που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις (Νεστορίδης, Αρδίζογλου, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Μιχάλης Βλάχος κ.α.) μίλησε πρώτα με τους καταληψίες οπαδούς. Όχι για να τους κατακρίνει, αλλά για να τους ζητήσει να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις ώστε να επανέλθει πλήρως η ηρεμία.

Οι οπαδοί, από την πλευρά τους, τόνισαν ότι εκτιμούν απόλυτα τα λεγόμενα των παλαιμάχων, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως θα εμμείνουν στη στάση τους.

Αφού εξήγησαν λοιπόν ότι το περιστατικό με τον Φουρτάδο ήταν μεμονωμένο και ότι στηρίζουν απόλυτα τις προσπάθειες ποδοσφαιριστών και προπονητή, τους τόνισαν ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τα Σπάτα αν δεν δοθεί μια οριστική λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ και αν δεν λογοδοτήσουν εκείνοι που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Μετά τη συζήτηση με τους οπαδούς ωστόσο, οι παλαίμαχοι συνομίλησαν για λίγο και με τους ποδοσφαιριστές. Με πρώτο τον Κώστα Νεστορίδη, να τους υπενθυμίζει ότι είναι δίπλα τους και με δακρυσμένα τα μάτια να τους λέει «δώστε τα όλα για να σωθεί η ΑΕΚ, παιδιά μου».

Και τον Γιώργο Καραφέσκο να παίρνει έπειτα τον λόγο και αφού ανέφερε πως στην εποχή του όταν έχαναν δεν έβγαιναν από τα σπίτια τους, να εκφράζει την κατανόησή του για τα οικονομικά προβλήματα, αλλά να τους καλεί «να αγαπήσουν λίγο παραπάνω την ΑΕΚ», ώστε να σωθεί και του χρόνου με νέα διοίκηση να πάει καλύτερα.

Πηγή: Sport-fm.gr