Οι ανακοινώσεις απομένουν για την επισημοποίηση της μετακίνησης του Φεντερίκο Πελούζο από την Αταλάντα στη Γιουβέντους. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα.

Είναι ένας από τους αμυντικούς που διακρίθηκαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος στην Αταλάντα.

Οι καλές του εμφανίσεις «ανάγκασαν» τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με το οποίο έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια, σημειώνοντας και ένα γκολ. Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Πραντέλι αυτός που εκτίμησε τις ικανότητες του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Νάπολι, αλλά και η Γιουβέντους, κινήθηκαν για την απόκτησή του, προσφέροντας ένα σημαντικό ποσό στη διοίκηση της ομάδας του Μπέργκαμο.

Μετά την εκδήλωση της επιθυμίας του παίκτη να μεταγραφεί στο Τορίνο, η Νάπολι αναγκάστηκε να κάνει πίσω και έτσι ο Πελούζο ανήκει, πλέον, στη Γιουβέντους. Η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 5 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος της ημέρας.

Συνεπώς ο Αντόνιο Κόντε θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τον ποδοσφαιριστή από τη δεύτερη μέρα του νέου έτους.

Με τα χρήματα που θα εισπράξει η διοίκηση της Αταλάντα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Μάρκο Μποριέλο να αποτελεί «διακαή πόθο», τόσο των οπαδών της ομάδας, όσο και του προπονητή, Στέφανο Κολαντουόνο.

Πηγή: sport-fm.gr