Τη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ο Ετόρε Μεσίνα ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πέμπτο όμιλο του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο ιταλός τεχνικός θεωρεί πως είναι ισοδύναμοι οι δύο όμιλοι του TOP 16 της Ευρωλίγκας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως κάθε άλλο παρά εύκολοι αντίπαλοι είναι οι δύο γερμανικές ομάδες, Μπάμπεργκ και Άλμπα Βερολίνου.

«Πιστεύω πως και οι δύο όμιλοι του TOP 16 είναι ισοδύναμοι. Εμείς για να φτάσουμε στα playoffs θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ, τον Παναθηναϊκό, την Ουνικάχα και τη Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος είναι η “βασίλισσα”. Αλλά, κατά τη γνώμη μου αξίζουν το σεβασμό τόσο η Μπάμπεργκ, όσο και η Άλμπα. Στη φάση των ομίλων η αναμέτρηση στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ ήταν δύσκολη», δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα στην ιστοσελίδα «sport-express.ru».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός ερωτήθηκε για το αν ο όμιλος της Χίμκι είναι πιο δύσκολος από αυτόν της ΤΣΣΚΑ: «Δεν συμφωνώ. Είστε σίγουροι πως η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει επτά ήττες σε 14 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατή από τη Ρεάλ; Ή ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, ή Φενέρ από την Αναντολού Εφές; Εάν το πιστεύετε αυτό, συγχαρητήρια!».

Πηγή: Sport-fm.gr