Η ιδέα έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό. Η διοίκηση της Νάπολι προτίθεται να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας. Μια κίνηση, που σύμφωνα με τους ανθρώπους των «παρτενοπέι», θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να ξεκινήσει να λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Με αυτή την ιδέα φαίνεται να συντάσσεται και ο Δήμαρχος της Νάπολης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης, αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να παραμείνει… προσκολλημένος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις. «Προεκλογικά είχα δεσμευτεί πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του Σαν Πάολο. Θέλαμε να δώσουμε μια νέα εικόνα στην ιστορική έδρα της Νάπολι. Τώρα, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η κουβέντα έχει μεταφερθεί σε άλλο επίπεδο. Σκοπός μας είναι να κατασκευάσουμε ένα νέο στάδιο, ξεκινώντας από τα θεμέλια», τόνισε ο Δήμαρχος.

Υπάρχει κάποιο πρότζεκτ που σας έκανε να αλλάξετε γνώμη; «Υπάρχει μια πρόταση από μια κατασκευαστική εταιρία, σε χώρο που ανήκει στο Δήμο και μπορούμε να τον παραχωρήσουμε στο σύλλογο. Πρέπει να συναντηθούμε με τη διοίκηση της ομάδας και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω πως μπορούμε να βρούμε μια λύση που να εξυπηρετεί τόσο την ομάδα, όσο και το Δήμο».

Κλείνοντας, ο Ντε Ματζίστρις αποκάλυψε τα σχέδιά του. «Θέλω να ολοκληρώσω τη θητεία μου, έχοντας κατασκευάσει το νέο στάδιο της Νάπολι. Θέλω να είμαι ο δήμαρχος που συνέδεσε το όνομά του με την αναγέννηση του συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Πηγή: sport-fm.gr