Ο Φερέιρα έφυγε, αλλά οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα της «Α Bola» λοιπόν, αναφέρει πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του στόπερ Αλμπέρτο Ροντρίγκες

Πρόκειται για 28χρονο Περουβιανό που αγωνίστηκε την τετραετία 2007-2011 στην Μπράγκα (σημειώνοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ), μεταγράφηκε χωρίς επιτυχία πέρυσι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (φορώντας 13 φορές τη φανέλα της), ενώ από πέρυσι ανήκει στη Ρίο Άβε -όπου έχει παίξει μια φορά φέτος.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι λοιπόν, «η ελληνική ομάδα ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει την άμυνά της». Τονίζεται ωστόσο πως η απόκτηση του Ροντρίγκες «θα μπορούσε να γίνει εφικτή μόνο στην περίπτωση που θα μείνει ελεύθερος ή θα δανειστεί».

Κι αφού αυτόαποδίδεται στο ότι «ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας και δεν μπορεί να αγοράσει τα δικαίωματά του», το δημοσίευμα καταλήγει με το ερώτημα κατά πόσο η Ρίο Άβε θα είναι διατεθειμένη ν’ αφήσει ελεύθερο τον παίκτη χωρίς να προβάλλει σημαντικές απαιτήσεις.

Πηγή: Sport-fm.gr