Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στο πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων για τον Ολυμπιακό και τους στόχους.

Ο Ζαρντίμ στην πρώτη του παρουσία σε πάγκο εκτός… Πορτογαλίας τα πηγαίνει αρκετά καλά και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των συμπατριωτών του . Στις δηλώσεις του στο Lusa ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ξεκαθαρίζει ότι στόχος όλων στον Πειραιά είναι η κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

«Θέλουμε να είμαστε πιο δυνατοί και καλύτεροι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, δηλαδή, το να στεφθούμε πρωταθλητές. Μετά θα κοιτάξουμε και τα ρεκόρ», τόνισε ο Ζαρντίμ ο οποίος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και την επιρροή της στο ποδόσφαιρο…

«Πλέον το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα μέσο να ξεφύγει κάποιος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ευθύνες μας και τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό καθώς έρχονται και μας βλέπουν οι οπαδοί μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm