Αν και ο Ολυμπιακός διαθέτει το ρόστερ για να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, με την εικόνα που βγάζει προς τα έξω αδικεί τον εαυτό του, όπως τόνισε ο Θοδωρής Παχατουρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» σχολίασε πως με μια… πρώτη ματιά η Λεβάντε είναι εύκολη αντίπαλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Europa League, ωστόσο οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ οφείλουν να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ακόμα και αν δεν κάνει προσθήκη τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός έχει τα εφόδια να δείξει καλύτερο πρόσωπο», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Θοδωρή Παχατουρίδη:

Για την κλήρωση: «Σε πρώτη φάση, η κλήρωση φαίνεται εύκολη, όμως θα είναι δύσκολη αποστολή. Αν δεν προσέξει ο Ολυμπιακός, θα μπει σε περιπέτειες. Μην ξεχνάμε πως είναι ισπανική ομάδα, έχουν τεχνική, δύναμη, είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος».

Για την Λεβάντε: «Θεωρητικά μπορεί να μην έχει τη δυναμική των μεγάλων ισπανικών ομάδων, όμως βάση της δυναμικής του πρωταθλήματος, πρέπει να το δούμε πιο βαθιά το επίπεδο της ομάδας. Θέλει προσοχή, σοβαρότητα και όχι απλά να πούμε ότι επειδή δεν είναι στις πρώτες έξι ομάδες, θα είναι εύκολα».

Για το πρόσωπο που παρουσιάζει ο φετινός Ολυμπιακός: «Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τον περυσινό Ολυμπιακό με τον φετινό. Η τωρινή ομάδα αδικεί τον εαυτό του με το ρόστερ που έχει και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο, ακόμα και αν δεν κάνει προσθήκη τον Ιανουάριο».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει ο Ολυμπιακός:
«Πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένος στον αγωνιστικό χώρο. Να έχει πλάνο, να είναι πιο μεστός και πιο αποφασιστικός. Να μην έχει απλά εξάρσεις, με ατομικές προσπάθειες παικτών».

Για τους… «16»: «Νομίζω ότι πρώτα να περάσει τη Λεβάντε και βλέπουμε στη συνέχεια. Μετέπειτα αν πάνε όλα καλά, πας με άλλη ψυχολογία και αν ενισχυθεί η ομάδα, ξεκινάς με άλλα δεδομένα. Με το αν δεν πας μπροστά».

Πηγή: Sport-fm.gr