Από την Τουρκία διατηρούν «ζεστό» το σενάριο ο Ραζβάν Λουτσέσκου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας της χώρας. Ωστόσο, από τον ΠΑΟΚ, από όλες τις πλευρές, διαψεύδουν κάτι τέτοιο.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Ρουμάνο τεχνικό και το μέλλον του είναι συνεχόμενα και το τελευταίο που αναρτήθηκε είναι από την ιστοσελίδα haberturk.com, που κάνει λόγο για επαφή της Μπεσίκτας με του Λουτσέσκου, ώστε να καθήσει στον πάγκο της.

Μάλιστα, ο 50χρονος προπονητής φέρεται να απάντησε: «Προς το παρόν, όλη η προσοχή μου είναι στραμμένη στον ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, οπότε θα μπορώ να αξιολογήσω την πρόταση σας μετά το τέλος της σεζόν».

Πάντως, η αντίδραση ήταν άμεση και εντός Ελλάδας. Αρχικά, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» έσπευσαν να διαψεύσουν ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο από τον έμπειρο προπονητή και τόνισαν ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στα όσα γράφτηκαν.

Στα σενάρια αυτά απάντησε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα της Nova, ενόψει των αγώνων της Super League που ακολουθούν. Έτσι, πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Ρουμάνος ανέφερε: «Η τύχη μου είναι ότι δεν παρακολουθώ αυτά που εμφανίζονται στα ΜΜΕ. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από άλλη χώρα, εστιάζω στο μέλλον μου με τον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή.

Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη που με έφερε εδώ. Αν υπάρξει οτιδήποτε, ο πρώτος άνθρωπος που θα μιλήσω και θα αποφασίσω για το μέλλον μου, είναι ο κ. Σαββίδης. Αν αποφασίσουμε κάτι μαζί -και είναι να φύγω- μπορεί να πάω να προσέχω τα ζώα μου, που αγαπάω πολύ, ή να αφοσιωθώ στη γυναίκα μου, η οποία έχει θυσιάσει πολλά και εγώ έχω γίνει 50 χρονών. Νομίζω είμαι πολύ ξεκάθαρος».