Στον Παναθηναϊκό έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτητική αντιμετώπιση, με τελευταίο «κρούσμα» το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Δημήτρη Κουρμπέλη, στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξέφρασε αυτά τα παράπονα στον Βίτορ Μέλο Περέιρα, σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι δύο τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» παρουσίασε στον Πορτογάλο και μια σειρά από βίντεο που αποδεικνύουν ότι είναι πολλοί οι λόγοι για να έχει παράπονα η ομάδα του.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ χαρακτήρισε τα λάθη ανθρώπινα και πρόσθεσε πως περιμένει οι νεαροί διαιτητές να βελτιωθούν μέσα από τα παιχνίδια. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο άνθρωπος των «πράσινων», απάντησε με την απορία, «πώς γίνεται όλα τα ανθρώπινα λάθη να είναι φέτος εις βάρος του Παναθηναϊκού;».

Αν και οι «πράσινοι» κράτησαν μια στάση χαμηλών τόνων μέχρι σήμερα πάνω σε αυτά τα θέματα, εντούτοις θεωρούν πως τόσα λάθη που έχουν γίνει εις βάρος της ομάδας από την αρχή της σεζόν, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Ωστόσο, σημειώνεται ότι στον σύλλογο δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτήν την τακτική, παρά τις συνεχείς κακές διαιτησίες εναντίον τους.