Η καλύτερη εμφάνιση της Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στους «τζαλορόσι» στο παιχνίδι με τη Σιένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ιταλικό «Sky» ο Ζντένεκ Ζέμαν. Ο Βοημός τόνισε πως η ομάδα του υπερείχε σε φυσική κατάσταση, ενώ εξήρε τη δουλειά που έχει κάνει ο Ταχτσίδης και τον έχει βοηθήσει να βελτιωθεί και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Μετά τη νίκη στην Πεσκάρα, η Ρόμα έψαχνε άλλο ένα «διπλό» στη Σιένα, ώστε να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αν και στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ, με αντεπίθεση διαρκείας κατόρθωσε να ισοφαρίσει και τελικά να πάρει στο τέλος τη νίκη με 3-1, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Μετά το παιχνίδι ο Ζντένεκ Ζέμαν δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky» πως η φυσική κατάσταση της ομάδας του ήταν εκείνη που της έδωσε τη νίκη. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε αργοί και οι αντίπαλοί μας, μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο, όμως, παίξαμε όπως μπορούμε, αποδεικνύοντας πως η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή. Θεωρώ πως αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφορά από τη Σιένα», επισήμανε ο προπονητής των «τζαλορόσι».

Από ποιους παίκτες σας μείνατε περισσότερο ικανοποιημένος; «Ο Πιάνιτς έπαιξε καλά, αν και δεν είναι παίκτης περιοχής. Ο Ταχτσίδης ανεβαίνει διαρκώς, ειδικά στα αμυντικά του καθήκοντα, κάτι που δείχνει πως δουλεύει με συνέπεια. Για τον Τότι δεν χρειάζεται να πω κάτι, δεν ανακαλύπτουμε τώρα το ταλέντο του», σημείωσε ο Ζέμαν.

Στο επόμενο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. «Επιστρέφει και ο Ντε Ρόσι και ο Λαμέλα. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να ξέρω αν θα τους έχω στην αποστολή. Πρέπει να κάνουμε προπόνηση και θα κρίνω αν είναι έτοιμοι. Από τώρα δεν μπορώ να απαντήσω αν θα χρησιμοποιηθούν», είπε με νόημα ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Πηγή: sport-fm.gr