Δεν έχει δεχθεί πρόταση ο Ατρόμητος από τον για την παραχώρηση του Σωκράτη Φυτανίδη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός. «Δεν έχω δεχτεί κάποια επίσημη κρούση. Στις εφημερίδες γράφονται πολλά, άλλα αληθεύουν και άλλα όχι», τόνισε ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Επίσης, μίλησε για το φαβορί για να καταλάβει την πρωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ: «Θεωρώ ότι αγωνιστικά έχουμε πολύ μικρές διαφορές. Από 25% πιθανότητες έχουν όλοι για την πρωτιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Μετρόπολις»

Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες με δηλώσεις τού Φυτανίδη

«Μόνος του ο Σωκράτης έκανε νέες δηλώσεις και το θέμα έχει λήξει. Ο παίκτης προσέφερε στην ομάδα, όπως κι εμείς τού προσφέραμε. Όλοι μαζί πλέον προσπαθούμε για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας».

Για το αν είναι ενήμερος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον στόπερ του Ατρομήτου

«Όχι, δεν είμαι ενήμερος. Δεν έχω δεχτεί κάποια επίσημη κρούση. Στις εφημερίδες γράφονται πολλά, άλλα αληθεύουν και άλλα όχι. Πάντως είναι ευχάριστο να είναι παίκτες τού Ατρομήτου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μια κι αποδεικνύεται ότι γίνεται καλή δουλειά σε μας και εξελίσσονται διαρκώς οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν υπάρχει ομάδα που είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς στα πλέι οφ

«Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, οι ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ και πιστεύω ότι θα είναι ο ΠΑΟΚ, εμείς, ο Αστέρας Τρίπολης και πιθανότατα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ ότι αγωνιστικά έχουμε πολύ μικρές διαφορές. Από 25% πιθανότητες έχουν όλοι για την πρωτιά στα πλέι οφ».

Πηγή: sport-fm.gr