Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που έπιασε ξανά Λιμάνι, ήταν η τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Ολυμπιακού στην περίοδο του Ιανουαρίου, με τον συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται στις πέντε (Μασούρας, Σολδάνο, Ζιλ Ντίας και Λοντίγκιν οι άλλοι τέσσερις).

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο έμπειρος Έλληνας στόπερ να μην είναι ο τελευταίος που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», σκοπός των Πειραιωτών είναι να γίνει μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Χωρίς να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά αν πρόκειται για το επικρατέστερο σενάριο…

Η γραμμή στην οποία ίσως πραγματοποιηθεί η ενίσχυση, είναι αυτή της επίθεσης. Μπορεί η προσθήκε να είναι ενός κλασικού επιθετικού ή ενός παίκτη τύπου Μιραλάς, που μπορεί να κινηθεί με άνεση σε όλες τις γραμμές πίσω από τον σέντερ φορ, ή δίπλα σε αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις με τον Εζέκιελ Λαβέτσι χωρίς happy end. Ο μεσοεπιθετικός της κινεζικής Χεμπέι υπέστη ρήξη μηνίσκου και χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση. Οπότε, δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα, παρά τη θετική διάθεση που υπήρξε ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Από εκεί και πέρα, ακούγονται τα ονόματα των Φακούντο Φερέιρα, του σέντερ φορ της Μπενφίκα, Άλαν Καρβάλιο, νυν ποδοσφαιριστή της Γκουανγκζού, ενώ προτάθηκε εκ νέου και ο Σλοβένος, Ρόμπερτ Μπέριτς της Σεντ Ετιέν.